Peringatan Untuk Kita semua..!!!





Pages

Monday, August 2, 2010

Bermula Semula...Mengajar 3 Bulan...as a TEACHER...

Assalamualaikum W.T.B....
Bermula lah episod baru dalam kehidupan aku...selepas menggantikan cikgu yang mengajar subjek bahasa inggeris...bulan baru iaitu bulan ogos adalah bulan permulaan untuk aku mengajar dan menggantikan cikgu yang akan bersalin tak lama lagi,insyaALLAH...selama 3 bulan aku mengajar 2 subjek iaitu MATHEMATICS & SCIENCE...dua-dua dalam bahasa inggeris,MasyaALLAH...tak lama lagi improve la bahasa inggeris aku ni(jika improve la,ajar pun dalam bahasa ibunda)...antara kelas yang akan Ku hadapi adalah 1P,2P dan 2L...nak diceritakan,hari pertama aku masuk kelas 2P sahaja...untuk hari-hari berikutnya,aku akan buat conclusion pada hari jumaat nanti...jadi sampai di sini dahulu cerita mengenai SHORT TERM OCCUPATION aku...insyaALLAH hari jumaat ni akan aku update lain pula...

5 comments:

  1. almost unconcious..>.<
    better then ever...ok je,sy mengajar refer dlm buku je..

    ReplyDelete
  2. xda pape....sy pkai taip je..asalkn sedap..hehehe...unconcious=xsedarkn noona???

    ReplyDelete